Umesto uvoda

Redefinisan i izbrušen pogled na softver. Korisnici i programeri. Artisti i modeli. Večita borba ideje i realizacije. Korisnik hoće jedno, programeri tvrde da je neizvodljivo, a knjigovođi ne odgovara zakonski aspekt. Kako usaglasiti različite interese korisnika, programera i sve to upakovati u zakonsku formu? Operativa ili knjigovodstvo, šta je vama važnije? Posebni programi, integrisan sistem, transferi, kopiranje, prekucavanje. Da li komplikujemo jednostavno ili jednostavno mora komplikovano? Da li je Marfi u pravu kada kaže da ni jedan pravi problem nema rešenje?

Krenimo od početka jer sudeći po Parouzzi-ju: “Ako loše startuješ, nevolje rastu eksponencijalno”.

PoslovniSoftver.net je osnovan 2005. godine sa idejom da pružajući informacije o softverskom tržištu pomogne malim i srednjim preduzećima pri izboru adekvatnog poslovnog rešenja za svoje poslovanje.

Od tada do danas pomažemo, kako korisnicima (kompanijama) da pronađu adekvatno rešenje za svoje poslovanje, tako i proizvođačima poslovnog softvera i IT kompanijama koja nude kompleksna rešenja da unaprede svoju ponudu kako bi bila adekvatnija i razumljivija korisnicima.

O nama

PoslovniSoftver.net je u stalnoj misiji unapređenja poslovanja upotrebom informacionih tehnologija iz oblasti poslovnog softvera i u tom procesu sarađuje sa odabranim brojem stručnjaka iz oblasti informacionih tehnologija, ekonomije, revizije, računovodstva i poslovne administracije.

Ako kompaniju posmatramo kao poslovni organizam onda menadžment predstavlja mozak, IT infrastruktura i poslovni softver nervni sistem koji pomaže da se važne informacije, podaci i zadaci efikasno i brzo prenesu kroz ceo organizam. Danas je nemoguće efikasno i kvalitetno upravljati kompanijom, bilo koje veličine bez adekvatnog softvera i infrastrukture. Bilo je moguće nekada, ali kao što kažu „Bilo nekad, pa se prepričava…“.

Saradnici

Sve projekte na kojima smo angažovani shvatamo vrlo ozbiljno i pristupamo im sa dužnom pažnjom. Takođe, razumemo da je za određene projekte potrebno specifično znanje i iskustvo iz pojedinih oblasti. Zbog toga, po potrebi, sarađujemo sa dokazanim stručnjacima iz oblasti koji u značajnoj meri doprinose kvalitetu realizacije projekta.

Kontakt podaci

Miodrag Ranisavljević
inženjer za elektronsko poslovanje, MBA
e: miodrag@poslovnisoftver.net
w: www.poslovnisoftver.net
t. +381 62 19 22 140